Greve Hundesalon & Spa

8 ugers Professionel hundefrisør grundkursus uddannelse i små/mellem pels racer


Drømmer du øm at blive hundefrisør, tilbyder vi her i salonen 8 ugers kursus uddannelse bestående af 3 ugers professionel vask og føn mm. og efterfølgende 5 ugers hundefrisør grundkursus uddannelse i små/mellem str. hunde. Du vil blive tildelt et certifikat diplom ved bestået og endt kursus.

Varighed i alt 8 uger i træk. 4 dage om ugen, ca. 35-40 timer om ugen.

Pris 2023:

Pris: 3 ugers prof. vask og føn kursus 6.000 kr. plus moms

5 ugers prof hundefrisør grundkursus uddannelse i klip af små/mellem pels hunde 36.000 kr. plus moms

i alt 42.000 kr. plus moms. (du kan trække kurset fra i din nye virksomhed)

(Der vil være prisstigning i 2024)


Der er mangel på dygtige hundefrisører, så der er god fremtid inden for faget. Men det er hårdt arbejde og det kræver et godt helbred og mange timers hårdt arbejde. Det kræver stor ansvarlighed at have egnen virksomhed og at tage vare på et levende dyr.

Krav til optagelse af dette kursus

Som vores minimumskrav skal du have været på vores heldags kursus i klip af egen hund/låne hund, dette er for at vurdere dig og for at sikre at du har afprøvet faget, så du ved hvad du går ind til. Pris for dette kursus er 1900 kr. inkl. Moms (dette kan du også trække fra i dit firma)

Når det er gjort, kan vi snakke om, om det er noget du stadig har interesse for. Så kan vi kan planlægge hvornår det kan lade sig gøre. Kurset skal planlægges i god tid og kurset skal betales forud ved tilmeldingen. Er det planlagte kursus mere end 3 md. ud i fremtiden vil der være et reservations gebyr altså et depositum på 5.000 kr. og rest beløbet betales senest 2 md. før kursets start. Springer man fra returneres pengene ikke.


Du lærer blandt andet

I dette kursus lære du de mest typiske hverdagsklip/race standard klip (ikke udstillings klip) af de mest velkendte små/mellem hunderacer, der typisk kommer i en hundesalon. Det vil eksempelvis være kort klip, kort bamseklip lang/længere bamseklip og andet.

Trimning af ruhårs racer er ikke inkluderet i dette kursus, såvel som store hunde racer heller ikke er. Men det er der mulighed for at få kursus i på et efterfølgende kursus, når du har fået lidt erfaring med det grundlæggende. Det gælder også hvis der er en race eller frisure du vil uddanne dig mere i.

Kurset indeholder det grundlæggende omkring en fuld soignering og håndtering af små/mellem pelsracer. Det vil sige: klip, hvordan man vasker en hund rigtigt!, børstning, føntørring, negleklip, ørerensning, håndtering af hunden på trimmebordet, viden om hud og pels, produkter mm. Du vil også lære om, det rette professionelle klippe udstyr der skal til, samt vedligeholdelse og korrekt brug af dette. Kort sagt soignering fra top til tå med mere.


Under de 5 ugers prof klippe kursus vil du selv få betaling for de hunde du klipper, og du vil få en omsætning på ca. 20.000 om måneden, dette er regnet ud fra at du klipper ca. 2 hunde om dagen, 4 dage i ugen ca. 40 timer, og er kun et ca.


Ved interesse ring og book et møde for nærmere info på 52254319 (ps. hvis vi ikke lige har tid til at tage mobilen, så læg en besked. så vender vi tilbage når vi kan)

Næste ledige plads er uge 26- 2023


vi søger også en ung person, som vil blive i salonen efterfølgende. læs mere om dette under fanen: vi søger.

Julie Pagh