Greve Hundesalon & Spa

Kurser

Kursus datoer:

2022


D. 3/4-22 Hel dags kursus i klip

D. 1/5-22

D. 12/6-22

d. 31/7-22

D.4/9-22

D.2/10-22

D. 6/11-22


kontakt os på 52 25 43 19 for tidsbestilling og for at, hører nærmere om ledige pladser.

De kursus datoer der ikke står noget ud for, er der ikke bestemt hvilken type af de tre forskellige kurser der afholdes endnu. Det sker først ved den første tilmelding på datoen og herved afgøres det hvilket kursus der holdes den dag.

men ring endelig, det kan være vi ikke lige har nået at opdatere hjemmesiden.

Hvalpe kursus i pelspleje.

Tag din søde lille hvalp med, på hvalpe kursus og bliv klogere på, hvordan du håndtere hvalpen og dens pels i hverdagen.

Hvalpe kurset er for hvalpe i alderen 8-16 uger, lille til mellem størrelse hunde.

Du vil lære om vask, føn og børstning samt, at klippe den lidt foran øjnene, hvis den har meget pels der. Du lærer blandt andet også, at klippe hvalpe neglene og klip af poter, numse og tissetøjet.

Vi har 1-3 deltager på kurset af gangen.

Kurset varer ca. 2-3 timer.

Pris 900 kr.

Depositum på 500 kr. betales ved reservation af kurset.

Kursus i vask, føn, børstning og vedligeholdelse.

Medbring egen hund, og lær hvordan du vasker og føntørrer korrekt. Du vil også lærer om børstning, blandt andet hvordan du kommer i bund, og vedligeholder pelsen, imellem turene til hundefrisøren. Du lærer også at klippe poter, negle, ved øjne og numse samt tissetøjet, hvis det er relevant for din hunds race.

Kurset er for hunde i størrelsen lille til mellem, og for dig som gerne vil lære, at vedligeholde din hunds pels. på den måde undgår du store slemme filter og du spare den ekstra tur til frisøren imellem klipningerne.

Kurset varer ca. 3-4 timer, og vi har 1-3 deltager på kurset af gangen.

Pris 1000 kr.

Depositum på 500 kr. betales ved reservation af kurset.

Heldags kursus i klip af egen hund

Dette kursus er for dig, der gerne vil lære at klippe/trimme din egen hund, og har en god portion tålmodighed, samt en hund du selv kan håndtere på et trimmebord.

Du skal medbringe egen hund og du bestemmer selv frisuren. Om den skal være kort, lang, midt imellem eller hvad der er muligt for din hunds pels. Du vil lære at væske og føntørre korrekt, klippe eller trimme din hund fra top til tå.

Du vil også lære, at børste, klippe negle, og håndtering af det forskellige klippe grej. Alt klippe udstyr osv. du skal bruge, låner du af salonen under kurset. Du vil ikke blive prof på et enkelt kursus, men du vil kunne klare dig i hjemme/ hverdagsklip af egen hund. Det vil sjældent blive det samme som, hvis den havde været til en professionel hundefrisør, men øvelse gør mester.

kurset vare ca. 5-6 timer.

Vi har 1-3 deltager på kurset af gangen.

Pris 1.900 kr. Inkl. mad og drikke.

Depositum på 500 kr. Betales ved reservation af kurset.

Kontakt os gerne for at hører nærmere.